ZS runtuyan doormat ZS016

Pondok Description:

(1)PVC backing (2)Good dust removal effect (3)Easy cleaning  (4)The bottom have good abrasion resistance (5)Covering the bottom with the high quality rubber (6)Waterproof and anti slide  Item No: ZS016 Material: PVC backing Size: 45x75cm MOQ: 800 pieces Design:  protect floor,non skid ,waterproof Color: black,beige,gray Packing: color label and carton


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    (1) PVC nyieun
    (2) pangaruh panyabutan Good debu
    (3) Mudah meresihan 
    (4) handap The mibanda daya tahan abrasion alus
    (5) Ngawengku handap jeung karét kualitas luhur
    (6) waterproof jeung anti slide 

    Item No: ZS016
    bahan: Nyieun PVC
    ukuran: 45x75cm
    MOQ: 800 lembar
    desain:  ngajaga floor, non skid, waterproof
    warna: hideung, beige, kulawu
    packing: labél warna na karton

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !