CS runtuyan doormat CS110

Pondok Description:

(1)The surface is made of carpet /lawn material (2)Good dust removal effect (3)Easy cleaning  (4)The bottom have good abrasion resistance (5)Covering the bottom with the high quality rubber (6)Waterproof and anti slide Item No: CS110 Material: Rubber backing Size: 46x76cm MOQ: 800 pieces Design:  protect floor,non skid ,waterproof Color: black,beige,gray,red,blue,green,coffee,burgundy Packing: color label and carton


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    (1) permukaan The dijieunna tina karpét / padang rumput hejo bahan
    (2) pangaruh panyabutan Good debu
    (3) Mudah meresihan 
    (4) handap The mibanda daya tahan abrasion alus
    (5) Ngawengku handap jeung karét kualitas luhur
    (6) waterproof jeung anti nyorosod

    Item No: CS110
    bahan: Nyieun karét
    ukuran: 46x76cm
    MOQ: 800 lembar
    desain:  ngajaga floor, non skid, waterproof
    warna: hideung, beige, kulawu, beureum, bulao, héjo, kopi, Burgundy
    packing: labél warna na karton

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !